3D-ontwerpen

Bekijk hieronder een selectie van hoog-resolutie 3D-ontwerpen van verscheidene projecten, stuk voor stuk fotorealistisch gevisualiseerd met veel liefde voor detail wat betreft belichting, reflecties en materiaalstructuren. Spring direct naar de gewenste subcategorie: exterieurprojecten, interieurprojecten of evenementen en terreinen.

Exterieurprojecten

B&J-House (large)

B&J-House

B&J-House (small)

Klanten in Nuenen hadden als wens de aanbouw van een leefkeuken met daaronder een wijnkelder die zichtbaar is via een glazen plaat in de bovenliggende vloer. Hierdoor ontstaat een gemoedelijke sfeer en een ruimte waar de klanten graag vrienden ontvangen.

E-House (large)

E-House

E-House (small)

Dit ontwerp betreft een bijna monumentale boerderij in Epe van meer dan 100 jaar oud. Om dit monument niet aan te tasten, is er een aanbouw gerealiseerd die volledige losstaat van de woning en de bijbehorende oude schuur. Door gebruik te maken van corridors en lichtkoepels is er een mooie, natuurlijke aansluiting van oud naar nieuw ontstaan.

H-House (large)

H-House

H-House (small)

Voor een pand in Chèvremont, Kerkrade wilde de klant graag een leefkeuken aanbouwen. Omdat er sprake was van een hoogteverschil van twee meter tussen woonkamer en tuin, is de leefkeuken doorgetrokken naar een houten buitenterras op aanbouwhoogte en is er van daaruit een brede trap naar de tuin gemaakt.

K&D-House (large)

K&D-House

K&D-House (small)

Op deze locatie in Schuttersbosch, Eindhoven heeft Philips net na de oorlog een wijk gebouwd bestaande uit louter houten huizen. Midden in deze wijk staat dit grote huis dat de klanten wilden laten opgaan in de natuur door gebruik te maken van robuust hout, groene daken, een zwemvijver aan de achterkant en een verbouwing die zo energieneutraal mogelijk is.

M-House (large)

M-House

M-House (small)

Voor een locatie in Park Hoogveld te Heerlen is deze compacte woning van elf bij acht meter van drie verdiepingen ontworpen, waarbij de kelder gebruikt is voor slaap- en badkamers. Er is een unieke verlaagde binnentuin toegepast om voldoende daglicht te creëren. Er zijn vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote kamer met leefkeuken gerealiseerd op een beperkt oppervlak, waardoor we een lage prijs per kubieke meter hebben verwezenlijkt.

R-House (large)

R-House

R-House (small)

De eigenaren wilden graag in deze vrijstaande woning in Heerlen blijven wonen en het enige dat ze nog misten was een bedrijfskantoor in de kelder, een mooie leefkeuken en een terras. Door dit als een verbouwing en aanbouw te ontwerpen is de woning geheel naar wens geworden.

R&B-House (large)

R&B-House

R&B-House (small)

Het ontwerp van dit nieuwbouwhuis in Heerenpark Heerlen is geïnspireerd op het werk van Frank Lloyd Wright. Er is veel gewerkt met hout en overstekken; zo is er een zeer bijzondere woning ontstaan. Aan de achterkant is veel glas toegepast om een pakkend uitzicht op de Sigrano-groeve te verwezenlijken.

RS-House (large)

RS-House

RS-House (small)

Voor het exterieurontwerp van deze jaren '70-bungalow is gekozen om deze energieneutraal te maken door toepassing van buiten- en dakisolatie alsook nieuwe kozijnen. Hierdoor is het huis in een moderne stijl gebracht en klaargemaakt voor de toekomst. Voor het interieur is een plan gemaakt voor de woonkamer, de slaapkamers en het kantoor. De klanten zijn gepensioneerd en de eigenaresse maakt kunst; deze kunst is tevens verwerkt in het interieur.

S-House (large)

S-House

S-House (small)

In Playa Flamenca, Spanje stond al een deels gebouwd huis dat de klanten hebben kunnen kopen. Op deze fundamenten wordt een villa gebouwd uitgaande van de bestaande ruwbouw en de wensen van de eigenaren. Samen hebben we een villa ontworpen met buitenzwembad en -fitness, grote overdekte terrassen en een grote leefkeuken.

V-House (large)

V-House

V-House (small)

De klant wilde een kavel kopen in Park Hoogveld te Heerlen om daar een beperkte, energieneutrale vrijstaande woning met maximaal 150m2 vloeroppervlak te realiseren. Er is gekozen voor een woning met twee slaapkamers, één badkamer, een grote leefkeuken en voorzien van een overdekt terras aan de achterzijde. Er is uitermate creatief omgegaan met vierkante meters om het geheel betaalbaar te houden.

W-House (large)

W-House

W-House (small)

Deze woning in Valkenburg wilden de eigenaren graag uitbreiden met een praktijk aan huis. Hiervoor hebben we tegen de gevel een mooie houtskelet-aanbouw bedacht die gemakkelijk uitgevoerd kan worden. De aanbouw is voorzien van een praktijkruimte, entree, garderobe en WC.

Interieurprojecten

Botterweck (large)

Botterweck

Botterweck (small)

Door een overstroming is de oorspronkelijke zaak — een ijssalon in Valkenburg — vernield. Samen met de familie is een nieuw interieur bedacht dat aansluit op de huidige tijd met moderne materialen en een warme uitstraling.

Dadawan Kerkrade (large)

Dadawan Kerkrade

Dadawan Kerkrade (small)

Voor Dadawan zijn wij de vaste partij voor het samen met de eigenaar ontwikkelen en bedenken van het volledige interieurconcept voor alle vestigingen van Dadawan in Nederland.

Dadawan Tilburg (large)

Dadawan Tilburg

Dadawan Tilburg (small)

Voor Dadawan zijn wij de vaste partij voor het samen met de eigenaar ontwikkelen en bedenken van het volledige interieurconcept voor alle vestigingen van Dadawan in Nederland.

D-House interieur (large)

D-House interieur

D-House interieur (small)

De klant heeft dit huis in Bloemendaal gekocht, tot de grond toe afgebroken en volledig nieuw herbouwd. Voor dit pand hebben we samen met de eigenaar de volledige interieurstijl bedacht, passend bij de uitstraling van het huis.

Overste Hof (large)

Overste Hof

Overste Hof (small)

Deze horecazaak in Kerkrade wilde graag vernieuwen. Om hieraan tegemoet te komen, hebben we gefaseerd het horecagedeelte en de wintertuin voorzien van een modern interieur.

Palazzo (large)

Palazzo

Palazzo (small)

Het betreft hier een interieurconcept voor een koffieketen op een nader te bepalen locatie. Er is een ontwerpstudie gemaakt om te bepalen welke uitstraling en stijl een dergelijke koffieketen zou moeten hebben. Voor dit ontwerp zijn we geïnspireerd door een hoogwaardige Italiaanse stijl.

RS-House interieur (large)

RS-House interieur

RS-House interieur (small)

Voor het exterieurontwerp van deze jaren '70-bungalow is gekozen om deze energieneutraal te maken door toepassing van buiten- en dakisolatie alsook nieuwe kozijnen. Hierdoor is het huis in een moderne stijl gebracht en klaargemaakt voor de toekomst. Voor het interieur is een plan gemaakt voor de woonkamer, de slaapkamers en het kantoor. De klanten zijn gepensioneerd en de eigenaresse maakt kunst; deze kunst is tevens verwerkt in het interieur.

Tuinhuis Bottino (large)

Tuinhuis Bottino

Tuinhuis Bottino (small)

Dit ontwerp is gemaakt voor een bedrijf dat een concept nodig had voor een tuinhuis op maat dat bedoeld is als oplossing voor thuis recreëren en werken.

Evenementen en terreinen

InterClassics (large)

InterClassics

InterClassics (small)

Naar aanleiding van het feit dat deze autoshow is verplaatst van binnen in het MECC te Maastricht naar buiten op Château St. Gerlach te Valkenburg, is er voor sponsoren en klanten een ontwerp gemaakt van hoe het evenement er op deze nieuwe locatie uit zou komen te zien.

Jachthaven Asselt (large)

Jachthaven Asselt

Jachthaven Asselt (small)

Voor een baai te Asselt nabij Roermond is ervoor gekozen om deze te herontwikkelen tot een jachthaven voor plezierboten en huisboten, waardoor er op de locatie meer leven ontstaat. We hebben de klant een compleet beeld kunnen geven door middel van ons ontwerp en onze visualisatie.

Copyright © 2021 by Paul Ramakers.